Hoito, joka muuttaa elämäsi

Evästeet

Ducray Laboratories / Pierre Fabre Dermo-Cosmétique
YKSITYISYYDEN SUOJA JA EVÄSTEET 


Kiitos, että vierailit sivuillamme. Asiakkaidemme ja käyttäjien henkilötietojen suoja ja turvallisuus ovat Pierre Fabre -ryhmän keskeinen huolenaihe.

Tämä tietosuojakäytäntö kertoo, mitä tietoja kerätään, kun tarkastelet ja käytät verkkosivustoamme ja miten sitä käsitellään. 

Voit tarkastella suoraan etsimääsi tietoja klikkaamalla jotakin alla olevista valikon kuvakkeista.

 
 

Mitä varten?
 

Tiedonsiirto
 

Oikeutesi
 

Evästeet
 

Ota yhteyttä
 
 

Keitä olemme?
Tätä verkkosivustoa ("Verkkosivusto") ylläpitää Pierre Fabre  Dermo-Cosmetique, 45 place Abel Gance 92 100 Boulogne (jäljempänä "Pierre Fabre" tai "Me") sellaisten henkilötietojen käsittely, jotka voidaan kerätä Sinulta verkkosivustolta jäljempänä kuvattuihin tarkoituksiin.

Kutsumme sinut lukemaan tämän tietosuojakäytännön tarkasti, jotta voit tietää, mitä tietoja henkilötietojesi käsittelyssä on, kun vierailet verkkosivustollamme. Huomaa, että Pierre Fabre voi päivittää sen milloin tahansa. Tuoreimman päivityksen päivämäärä näkyy tällä sivulla. Kutsumme sinut kuulemaan sitä säännöllisesti.

Tietoa me keräämme sinusta 

Riippuen palveluistamme, joita tarjoamme verkkosivustollamme ja käytät, valintasi ja päätesi kokoonpanon (erityisesti evästeiden ja muiden jäljitysten osalta), henkilötietosi sinusta ("Henkilökohtaiset tiedot"), jotka keräävät ja käsittelevät Pierre Fabren, ovat:
  • Verkkosivustossasi saatat joutua vapaaehtoisesti toimittamaan meille henkilökohtaisia tietoja, mukaan lukien sukunimi, etunimi, fyysinen osoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero, sinun mieltymyksesi ja etusi, sekä kaikki yhteystiedot, jotka ovat välttämättömiä vastaamaan kaikkiin pyyntöihin tai ratkaisemaan vaatimuksesi.
  • Kun vierailet verkkosivustollamme, palvelimemme kerää automaattisesti selaimen tai laitteen tuottamat erilaiset tiedot, mukaan lukien mutta ei rajoittuen: verkkotunnus; IP-osoite; vierailusi päivämäärä, aika ja kesto; selainta, käyttöjärjestelmää ja tarkasteltuja sivuja. Emme käytä näitä kerättyjä tietoja automaattisesti, jotta yritämme tunnistaa sinut, eivätkä ne korreloi edellä mainittujen henkilötietojen kanssa, jotka annat meille.
  • Voimme myös hankkia henkilötietoja sinusta kolmansilta osapuolilta.

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Seuraavassa on yleiskatsaus siihen, miten palvelumme käsittelevät henkilötietojasi ja miksi meidän on käsiteltävä sitä.
 
Tarkoitus Syyt, jotka edellyttävät henkilötietojesi käsittelyä palveluissamme
  • Tarjoa sinulle haluamasi tuotteet ja palvelut
  • Tilausten suorittamiseen (sopimuksen toteuttaminen)
  • Vastaa kyselyihisi sähköpostitse, yhteydenottolomakkeella ja chatilla
  • Pierre Fabren oikeutettujen etujen mukaisesti palvella asiakkaita ja näkymiä ja jos käsittely on tarpeen nykyisen toiminnan puitteissa
  • Voit luoda henkilökohtaisen tilan tai asiakastilin (asiakastilin), jotta voit ostaa tuotteesi verkossa
  • Voit paremmin palvella sinua tilausten suorituksessa (sopimuksen toteuttaminen)
  • Hallita kaikkia Internetissä olevia tilauksia, niiden toimituksia ja sovellettavia takuita
  • Tilausten suorittamiseen (sopimuksen toteuttaminen)
  • Rekisteröi tuotteesi verkossa, jotta voit käyttää muita palveluita
  • Tilausten toteuttamiseksi ja paremmin vastaamaan odotuksiasi (sopimuksen toteuttaminen)
  • Tarjoa parempaa palvelua: esimerkiksi lähimmän myymälän tai myyntipisteen löytäminen
  • Tarjoa parempaa palvelua asiakkaille / mahdollisuuksille Pierre Fabren oikeutettujen etujen mukaisesti
  • Varmista, että verkkotapahtumat ovat turvallisia petosten ja oletusten välttämiseksi
  • Suojata asiakkaidemme liiketoimet sivustoomme Pierre Fabren oikeutettujen etujen mukaisesti
  • Hallinnoida ja optimoida asiakassuhdetta muun muassa parantamalla verkkosivustoamme ja yleisesti tuotteitamme ja palveluitamme
  • Parempi täyttää asiakkaidemme tarpeet ja mahdollisuudet Pierre Fabren oikeutettujen etujen mukaisesti
  • Jos et vastusteta alla kuvattujen oikeuksien ja evästeiden osassa kuvatulla tavalla, ymmärrä paremmin mieltymyksesi analysoimalla käyttäytymistämme verkkosivustollamme ja tarjoamalla tuotteita tai palveluita, jotka soveltuvat parhaiten keskuksille. korko
  • Parempi täyttää asiakkaidemme tarpeet ja mahdollisuudet Pierre Fabren oikeutettujen etujen mukaisesti
  • Lähetä sinulle tietoa tarjouksistamme, uutisista ja tapahtumista (uutiskirjeet, kutsut ja muut julkaisut)
  • Sinun nimenomainen suostumuksesi
  • Tee tilastollisia analyyseja
  • Pierre Fabren oikeutettujen etujen mukaisesti, jos käsittely on välttämätöntä Nykyisen toiminnan hallinnoinnille
  • Ilmoita toimivaltaisille viranomaisille tuotteistamme liittyvistä ongelmista
  • Lakisääteisten velvoitteiden noudattaminen

Henkilökohtaiset tiedot, jotka ovat välttämättömiä edellä mainituille toimenpiteille on merkitty tähdellä verkkosivuston sivuilla, joilla niitä kerätään. Jos et halua täyttää pakollisia kenttiä, emme ehkä pysty käsittelemään pyyntöjäsi ja / tai
tarjota pyytämiäsi tuotteita ja palveluja. Muut merkkitiedot henkilökunta on puhtaasti valinnainen ja antaa meille mahdollisuuden tutustua sinuun paremmin ja parantaa viestintää ja palveluitamme vastaavasti. tiedotus käsittelytoimien tarkoituksiin ja oikeusperustaan alla.

Henkilötietojen välittäminen ja siirtäminen

Olemme osa maailmanlaajuista Pierre Fabre -konsernia, ja silloin tällöin voimme tarvittaessa velvoittaa ilmoittamaan henkilötietosi Pierre Fabre -yhtiössä edellä esitetyissä tarkoituksissa.

Voimme myös antaa kolmannen osapuolen palveluntarjoajia (jotka toimivat ohjeidemme mukaisesti) auttaa meitä tarjoamaan sinulle tietoja, tuotteita tai palveluita, ohjaamaan ja hallitsemaan liiketoimintaamme tai hallitsemaan ja parantamaan verkkosivustoamme. Tällöin nämä kolmannet osapuolet saattavat tarvita henkilötietojasi.

Jos henkilötietosi siirretään ETA: n (Euroopan talousalueen) ulkopuolelle muihin Pierre Fabre -yhtymän yrityksiin tai palveluntarjoajiin, ryhdymme toimenpiteisiin sen varmistamiseksi, että henkilötietosi ovat samalla tavalla kuin ne olisivat olleet ETA: n alueella, muun muassa tekemällä tietojensiirtosopimuksia Euroopan komission hyväksymien vakiosopimussääntöjen perusteella, jotka on päivitetty tai tarkistettu, tai esimerkiksi EU: n tietosuojahankkeiden käyttäminen - Yhdysvaltojen siirroille tai muille siirtomekanismeille, kuten riittävyyspäätöksille, sitoville yritysjärjestelyille tai viranomaisten hyväksymille sopimuksille EU: n tietosuojasta. Siirtymistä muihin Pierre Fabre -yhtymän ETA-alueen ulkopuolella oleville yhteisöille olemme toteuttaneet sisäisen tiedonsiirtosopimuksen, joka perustuu Euroopan komission hyväksymään vakiosopimussopimukseen, joka on päivitetty tai päivitetty. jotka suojaavat henkilötietoja, jotka on siirretty Pierre Fabre -yksiköiden välillä.

Sinulla on oikeus saada tietoja siirtomekanismista, jolla henkilötietosi siirretään ETA: n ulkopuolelle ja maahan, johon tämä siirto tehdään, ottamalla yhteyttä dpofr@pierre-fabre.com

Voimme myös paljastaa henkilötietosi kolmansiin osapuoliin liittyen yrityksen tosiasialliseen tai potentiaaliseen myyntiin tai tytäryhtiöidemme omistamien tai omistamien varojen yhteydessä. Tällöin henkilökohtaisia tietojamme koskevat tiedot Käyttäjät voivat olla siirrettyjä varoja.

Vastaamme myös tietopyyntöihin, jos se on lain edellyttämää tai jos tietojen paljastaminen on välttämätöntä oikeuksien suojelemiseksi ja / tai tuomaan meidät tuomioistuimen, tuomioistuimen päätökseen, sääntelyviranomaisen tai mikä tahansa muu oikeudenkäynti vastaan.

Etsintä sähköisin keinoin

Jos laki sallii sen, ja jos siihen on suostunut, voimme ilmoittaa asiasta kanssamme sähköisesti esittelemme tuotteitamme ja palveluitamme. Jos haluat peruuttaa tilauksen jotta voimme lopettaa viestien vastaanoton, käytä sähköpostiosoitteesi tai lähetä STOP tekstiviestillä ilmoitetulle numerolle tai ota meihin yhteyttä suoraan osoitteessa "Ota yhteyttä" ja lopetamme viestien lähettämisen.

Henkilötietojen säilyttäminen

Yleissääntönä tallennamme henkilötietosi vain siihen aikaan, joka on tarpeellinen niiden tarkoitusten täyttämiseksi, joihin se kerättiin.

Tallennamme henkilötietosi vain niin kauan kuin on ehdottoman välttämätöntä suhdettasi suhteen (esimerkiksi kun avaat tilin, ostaa tuotteen kotisivuiltamme jne.).

Henkilötietojamme säilytetään kuitenkin etsintätarkoituksessa kolmen vuoden ajan viimeisen vuorovaikutuksen välisestä ajasta, jos et ole asiakas ja niin kauan kuin me pysymme yhteydessä toimintaamme. jos olet asiakas, ellet vastusta sitä, kun saat yhden markkinointiviesteistämme.

Turvallisuussyistä kerättyjä IP-osoitteita ei säilytetä yli 10 päivän ajan.

Lopuksi kerättyjen yhteystietojen lokitiedot säilytetään edellyttäen, että suostut käyttämään Sivustollamme käytettyjä evästeitä ja muita seurantamääriä korkeintaan kolmetoista (13) kuukautta lakien ja määräysten mukaisesti. sovellettavat säännökset. Lisätietoja saat alla olevasta "Evästeet" -osiosta.

Voimme säilyttää henkilötietosi arkistona alla mainittuna ajankohtana, jotta voimme noudattaa lakisääteisiä velvoitteitamme tai mahdollisesti sovellettavan vanhentumisajan puitteissa. (esimerkiksi kaikki liiketoimiin liittyvät tiedot säilytetään sopimuksen voimassaoloaikana ja sen jälkeen viiden vuoden ajan).

Kun henkilötietojasi ei enää tarvita tarkoitusta tai arkistointia varten, jotta voimme täyttää lakisääteiset velvoitteet tai resepti, voimme varmistaa, että ne ovat joko täysin tuhoutuneet tai anonyymejä.

Ulkoiset linkit
 
Sivusto voi sisältää linkkejä kolmansien osapuolten sivustoihin. Koska Pierre Fabre ei hallitse niitä, hän ei ole vastuussa tietosuojakäytännöistään, joten kehotamme sinua tarkistamaan näiden kolmansien osapuolten sivustojen tietosuojakäytännöt. Tämä käytäntö koskee vain verkkosivustojemme tai liiketoimintaamme osana kerättyjä henkilötietoja.
 

Sovellettavan lain mukaan sinulla on seuraavat oikeudet koskien henkilötietojasi:
  • Hanki kopio henkilötiedoista sekä tietoja Henkilötietojen käsittelystä ja niiden oikeusperusta.
  • Oikeat virheelliset henkilötiedot (mukaan lukien oikeus täydentää epätäydellisiä henkilötietoja);
  • Poista henkilötietosi (joissakin tapauksissa vain, jos ne eivät enää ole välttämättömiä niiden tarkoitusten täyttämiseksi, joista ne on kerätty tai käsitelty);
  • Rajoita henkilötietojesi käsittelyä, kun:
    • henkilötietojen tarkkuus kiistetään;
    • käsittely on lainvastaista, mutta vastustat henkilötietojesi poistamista;
    • emme enää tarvita henkilötietojasi, mutta ne ovat edelleen välttämättömiä oikeuden tunnustamiseksi, käyttämiseksi tai puolustamiseksi;
  • Pyydä henkilötietojesi siirrettävyyttä koneellisesti luettavassa muodossa kolmannelle osapuolelle (tai sinulle), jos käsittelynne perustuu käyttäjän suostumukseen tai sopimukseen, joka tehtiin kanssasi;
  • Anna yleisiä tai erityisiä ohjeita siitä, miten voit käsitellä ja käyttää henkilötietojasi kuoleman jälkeen.
  • vastustaa milloin tahansa puhelinneuvontaa etsintätarkoituksiin rekisteröimällä ilmaiseksi verkkosivustolla: www.bloctel.gouv.fr;
  • luovuta suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn (jos tämä hoito perustuu sinun suostumukseenne), joka ei vaikuta hoitoon lainmukaisuuteen ennen sen peruuttamista koskevan luvan perusteella;
  • vastustaa hoitoa etsintätarkoituksiin; ja
  • Hanki tai katsele jäljennöksiä asianmukaisista toimenpiteistä henkilötietosi siirtämiseksi kolmannelle maalle tai kansainväliselle organisaatiolle.

Edellä mainittujen oikeuksien lisäksi sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä, joka on perusteltua Pierre Fabren oikeutetulla edulla, mukaan lukien profilointi (toisin kuin sinun suostumuksesi oikeuttaa tai sopimuksen tekeminen kanssasi). Sinulla on myös oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä etsintään, mukaan lukien profilointi. 

Sinulla on myös oikeus tehdä tietosuojasta vastaava paikallisen valvontaviranomaisen CNIL 3 Place Fontenoy, 75007 Paris, Ranska. 

Näiden oikeuksien käyttämistä varten ota meihin yhteyttä alla olevien yhteystietojen avulla. Ota yhteyttä. Huomaa, että voimme pyytää sinulta todistusta henkilöllisyydestä, ja pidätämme itsellämme oikeuden veloittaa maksua, mikäli lupa sallii, esimerkiksi jos pyyntösi on ilmeisen perusteeton tai liiallinen. Pyrimme vastaamaan pyyntöönsi sovellettavien määräaikojen puitteissa.

Evästeet

Eväste on pieni tiedosto, joka voidaan sijoittaa laitteen kiintolevylle tai verkkosivuston palvelimelle. Käytämme evästeitä saadaksesi tiettyjä edellä kuvattuja automaattisesti kerättyjä tietoja. Sinun ei tarvitse hyväksyä evästeitä, ja voit valita hyväksyttävän evästeen muuttamalla selaimesi asetuksia niin, että se ei hyväksy evästeitä. Lisätietoja evästeistä, kuten Internet-selaimen asettamisesta kieltäytymään tai evästeiden asennuksen hallitsemiseksi laitteellasi, siirry tähän www.aboutcookies.org

Evästeiden tyypit, joita käytämme
Käytämme verkkosivuillamme erilaisia evästeitä eri tarkoituksiin: näitä evästeitä kutsutaan ehdottomasti välttämättöminä evästeinä, suorituskykyisiksi evästeiksi, evästeiksi ja toimiviksi evästeiksi. Kolmas osapuoli voi tarjota joitain evästeitä tarjoamaan lisäominaisuuksia verkkosivustollamme, ja ne esitetään alla.
  • Tiukasti välttämättömät evästeet: Nämä ovat evästeitä, jotka ovat välttämättömiä pyytämääsi toimintaa varten, kuten kirjautumalla tiliisi. Jos kieltäydyt evästeistä muuttamalla selaimen asetuksia, emme voi taata verkkosivuston toimivuutta vierailun aikana.
  • Suorituskyky-evästeet: nämä ovat evästeitä, joita käytetään verkkosivujemme parantamiseen, esimerkiksi analyyseihin, joiden avulla voimme tietää, miten verkkosivustoamme käytetään ja missä tehdä parannuksia. Näitä evästeitä käytetään keräämään tietoja siitä, miten kävijät käyttävät verkkosivustoamme. Nämä tiedot kerätään nimettöminä ja sisältävät vierailijoiden lukumäärän, mistä he ovat tulleet ja mistä sivuista he ovat käyneet.
  • Evästeiden markkinointi: Näitä evästeitä käytetään lähettämään tietyt mainokset koneelle tai muulle tunnistetun laitteen (eikä nimelle nimeltä tai muutoin tunnistetulla) henkilölle, joka on sovitettu sivuston toimintaan liittyviin etuihin Internet on liitetty tähän laitteeseen tai laitteeseen (esimerkiksi bannerimainosten napsautukset, vieraiden alaosastot, avainsanahaut). Näitä evästeitä käytetään myös rajoittamaan, kuinka monta kertaa käyttäjä näkee mainoksen ja mittaa mainoskampanjan tehokkuuden. Ne voivat myös muistaa, että verkkosivustoa on käytetty laitteelta ja ilmoittaa nämä tiedot markkinointiyrityksille. Verkkosivustomme evästeitä hallinnoivilla osapuolilla on meiltä siihen lupa. Markkinoinnin evästeiden avulla tunnistetaan mainoslähde, josta käyttäjä on ohjannut verkkosivustollamme, jotta voimme selvittää, onko meidän kannattaa sijoittaa mainoslähteeseen.
  • Toiminnalliset evästeet: Nämä evästeet parantavat verkkosivustomme tehokkuutta ja toimivuutta, usein käyttäjän konkreettisen toiminnan seurauksena. Voimme esimerkiksi muokata ehdotettua sisältöä tai muistaa asetukset.
  • Kolmannen osapuolen sosiaalisen laajennuksen jakaminen evästeisiin, jotka liittyvät sosiaalisiin laajennuksiin: sosiaalisten laajennusten integrointi mahdollistaa evästeiden tallentamisen tavarantoimittajiltaan. Nämä evästeet antavat käyttäjille mahdollisuuden jakaa tietoja kyseisen sosiaalisen verkoston kanssa, mutta myös sallivat sen verkko-operaattorin tunnistaa käyttäjän ja tallentaa tiedot sivuston käytöstä hänen profiilissaan.
Alla löydät luettelon evästeistä, joita käytämme verkkosivustollamme
 
 
Lopullisuus Evästetyyppi Evästeen nimi Sovelluksen nimi Säilymisaika  
Analyyttinen Pysyvä UA Google Analytics 13 kuukautta
 
Evästeiden hallinta ja poistaminen
 
Evästeiden käytön valvomiseksi verkkosivustollamme olemme määrittäneet työkalun, joka tarjotaan sinulle, kun käytät verkkosivustoamme ja joka kehottaa sinua määrittämään eri evästeet, joihin sinulla on valtuutettu asennus. Kiitos vierailemisesta Cookiebot.

Jos kieltäydyt evästeistä, emme enää laita laitteeseen muita evästeitä, paitsi yllä kuvattuja "toiminnallisia" evästeitä (mukaan lukien erityisesti evästeet, jotta et muista, ettet halua, että evästeitä asennetaan, kun vierailet verkkosivustolla).

Huomaa, että jos poistat tai hylkäät tietyt evästeet, tämä vaikuttaa tiettyihin ominaisuuksiin tai palveluihimme verkkosivustollamme.

Päivitys tietosuojakäytännöstä

Voimme muokata tätä tietosuojakäytäntöä milloin tahansa, jotta voimme ottaa huomioon muutokset lakiin ja / tai henkilökohtaisiin tietosuojakäytäntöihimme.
Jos sinulla on kysyttävää tästä tietosuojakäytännöstä tai jos haluat käyttää jotain oikeuksiasi, ota meihin yhteyttä osoitteessa: contact.ducray@pierre-fabre.com

Meillä on tietosuojavastaava, johon voi ottaa yhteyttä seuraavissa koordinaateissa: dpofr@pierre-fabre.com
 
Viimeisin muutos: 20/07/2018

Articles