ducrayn-nettisivut-paljastavat-uuden-ilmeensa-ducray-upper-image

Ducrayn nettisivut paljastavat uuden ilmeensä!

Olemme syyskuusta lähtien uudistaneet tuotemerkkiämme (uusi logo, pakkaukset ja viestintäkampanja), ja nyt on nettisivujemme vuoro näyttäytyä uusissa väreissä!

Ducrayn nettisivuston uusi ilme

Olemme syyskuusta lähtien pikkuhiljaa paljastaneet uutta ilmettämme: uusi Ducray-logo, uudet tuotepakkaukset, jotka ovat nyt saatavissa myyntipisteissä, sekä viimeisimpänä uusi viestintäkampanjamme.

Nyt on nettisivujemme vuoro näyttäytyä uusissa väreissä!

Tutustu heti uuteen ilmeeseemme nettisivuillamme! Pidätkö siitä? Hiukan, paljon vaiko todella paljon? Onko se mielestäsi värikkäämpi, nopeampi, modernimpi? Kuulisimme mielellämme mielipiteesi. Otathan meihin yhteyttä joko Facebook-sivujemme tai chat-palvelumme kautta. Voit myös lähettää meille sähköpostia.

Uusi ilme, sama päämäärä

Tämä uusi ilme tukee päämääräämme (joka pysyy samana) muuttaa jokapäiväistä elämääsi: auttaa sinua löytämään jälleen hyvinvointi ja vapaus päivittäisissä rutiineissasi tarjoamalla yhä innovatiivisempia ja käyttökelpoisempia, juuri sinun tarpeisiisi kehiteltyjä ihon- ja hiustenhoitotuotteita.

We hope that you like this new and fresh approach, (just as much as we do!), and that thanks to our products, just like David, Julie, Audrey, Zoe, Anna, Roman, Charlotte and Clara, what's most important to you is living life to the fullest.

Toivomme, että pidät tästä uudesta ja raikkaasta tyylistä (yhtä paljon kuin me!) ja että tuotteidemme ansiosta, kuten David, Julie, Audrey, Zoe, Anna, Roman, Charlotte ja Clara, tärkeintä sinulle on elää täyttä elämää.

Ja tämä on vasta alkua! Paljon uusia yllätyksiä on luvassa vuodelle 2018...! Uudet palvelut ja sisällöt tulevat pitämään sinut ajan tasalla ja tarjoamaan sinulle päivittäistä apua.

Löydät kaikki uutuutemme Youtube-kanavaltamme.

Tilbage til toppen